Alle Cursussen

Op deze pagina vindt u een overzicht van het Online BOA trainingsaanbod die bij ons worden aangeboden. Het online trainingsaanbod is de perfecte voorbereiding voor het BOA examen. Het volgen van één van de online trainingen is ontzettend simpel. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wat onze studenten zeggen

Fijne leerkracht. Door zijn praktijk ervaring als politieagent kan hij perfect een situatie schetsen waardoor de normaal droge BOA stof meteen binnen komt en je het ook opslaat. Voor mijzelf was dit geweldig want toen ik er even niet meer uit kwam tijden het BOA examen dacht ik terug aan het verhaal en daardoor wist ik het juiste antwoord te selecteren tijden het BOA examen. Al met al een leerkracht die de tijd en moeite neemt om je de stof op een boeiende mabier bij te brengen en als het nodig is je een extra handje helpt zodat je helemaal klaargestoomd word voor het BOA examen.
Idris
Je lessen hebben geholpen en ben met vlag en wimpel en een licht bibberend handje.....Geslaagd met een "goed" ! Heel erg bedankt .
Jasmijn
De theorie wordt goed vertaald naar een begrijpelijkere taal. Er zitten veel praktijkvoorbeelden in en dat maakt het ook weer duidelijker. Super lessen!
Roy
Bas is een erg vakbekwaam docent. In de 10 lessen wat ik heb gehad heeft Bas er voor gezorgd dat de kennis goed binnenkomt. Je wordt zowel goed klaargestoomd voor de examen als dat je ook echt kennis krijgt van de inhoud van de stof! Bas heeft ook meerdere goede en relevante praktijk ervaringen/voorbeelden waardoor de stof ook goed binnenkomt en blijft hangen.
Harun