Trainingen

Opsporingsambtenaren

Cursus beschrijving Binnen het lesblok Opsporingsambtenaren behandelen we een aantal belangrijke onderwerpen binnen de BOA. Alle dwangmiddelen worden via een video uitgelegd, vervolgens kun je de materie bestuderen en daarna maak je een toets over de aangeboden stof.

Rechtbanken

Cursus beschrijving Binnen het lesblok rechtbanken behandelen we een aantal belangrijke onderwerpen binnen de BOA. Alle onderwerpen worden via een video uitgelegd, vervolgens kun je de materie bestuderen en daarna maak je een toets over de aangeboden stof.

Aangifte en klacht

Cursus beschrijving Binnen het lesblok aangifte en klacht behandelen we een aantal belangrijke onderwerpen binnen de BOA. Alle onderwerpen worden via een video uitgelegd, vervolgens kun je de materie bestuderen en daarna maak je een toets over de aangeboden stof.

Strafbare feiten

Cursus beschrijving Binnen het lesblok strafbare feiten behandelen we een aantal belangrijke onderwerpen binnen de BOA. Alle onderwerpen worden via een video uitgelegd, vervolgens kun je de materie bestuderen en is er de gelegenheid om een toets over de aangeboden stof te maken.

Strafbare feiten tegen een opsporingsambtenaar

Cursus beschrijving Binnen het lesblok strafbare feiten tegen een opsporingsambtenaar behandelen we een aantal belangrijke onderwerpen binnen de BOA. Alle onderwerpen worden via een video uitgelegd, vervolgens kun je de materie bestuderen en is er de gelegenheid om een toets over de aangeboden stof te maken.

Strafbare feiten door een ambtenaar

Cursus beschrijving Binnen het lesblok strafbare feiten door een ambtenaar behandelen we een aantal belangrijke onderwerpen binnen de BOA. Alle onderwerpen worden via een video uitgelegd, vervolgens kun je de materie bestuderen en is er de gelegenheid om een toets over de aangeboden stof te maken.

Staatsinrichting

Cursus beschrijving Binnen het lesblok staatsinrichting behandelen we een aantal belangrijke onderwerpen binnen de BOA. Alle onderwerpen worden via een video uitgelegd, vervolgens kun je de materie bestuderen en is er de gelegenheid om een toets over de aangeboden stof te maken.

Strafrecht

Cursus beschrijving Binnen het lesblok strafrecht behandelen we een aantal belangrijke onderwerpen binnen de BOA. Alle onderwerpen worden via een video uitgelegd, vervolgens kun je de materie bestuderen en is er de gelegenheid om een toets over de aangeboden stof te maken.

Strafuitsluitingsgronden

Cursus beschrijving Binnen het lesblok strafuitsluitingsgronden behandelen we een aantal belangrijke onderwerpen binnen de BOA. Alle onderwerpen worden via een video uitgelegd, vervolgens kun je de materie bestuderen en is er de gelegenheid om een toets over de aangeboden stof te maken. Binnen de strafuitsluitingsgronden kennen we twee categorie├źn, namelijk de rechtvaardigingsgronden en de schulduitsluitingsgronden. …

Strafuitsluitingsgronden Lees meer »

Beginselen

Cursus beschrijving Binnen het lesblok beginselen behandelen we een 7 tal onderwerpen binnen de BOA. Alle beginselen worden via een video uitgelegd, vervolgens kun je de materie bestuderen en daarna maak je een toets over de aangeboden stof.

Dwangmiddelen II

Cursus beschrijving Inhoud van de cursus: Betreden van plaatsen ter aanhouding Betreden van plaatsen ter inbeslagneming Inbeslagneming Fouilleringen (veiligheids-, identiteits-, strafvorderlijke)

Dwangmiddelen I

Cursus beschrijving Binnen het lesblok Dwangmiddelen I behandelen we een aantal belangrijke onderwerpen binnen de BOA. Alle dwangmiddelen worden via een video uitgelegd, vervolgens kun je de materie bestuderen en daarna maak je een toets over de aangeboden stof.