Online Lessen

Online Les

Behoefte aan een persoonlijke les geheel op maat gemaakt? Geen probleem, onze docenten staan voor je klaar. Het enige wat je nodig hebt om te kunnen deelnemen is een computer, laptop, tablet of een mobiele telefoon met een camera en microfoon Daarnaast is een goede internetverbinding van belang. In de agenda kan een gewenste tijd en dag gekozen worden. Na het voltooien van de betaling, krijgt u een link toegestuurd om online contact te kunnen maken.

Online les volgen?

Onze docenten leggen je de stof graag nog een keer persoonlijk aan je uit in een online les via Zoom.

Reserveer een les

Doorloop de stappen en geef een voorkeursdag aan. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken

Online les via Zoom

In de online les helpen we het bij bestuderen van de stof en helpen met duidelijke en praktische voorbeelden.

Goed voorbereid!

Na de online les heb jij je goed voorbereid op het examen en is je slagingskans verhoogd. Veel succes!

De cijfers zeggen genoeg

20+

Cursussen

30+

Studenten

90%

Slagingspercentage

Wat onze studenten zeggen

Fijne leerkracht. Door zijn praktijk ervaring als politieagent kan hij perfect een situatie schetsen waardoor de normaal droge BOA stof meteen binnen komt en je het ook opslaat. Voor mijzelf was dit geweldig want toen ik er even niet meer uit kwam tijden het BOA examen dacht ik terug aan het verhaal en daardoor wist ik het juiste antwoord te selecteren tijden het BOA examen. Al met al een leerkracht die de tijd en moeite neemt om je de stof op een boeiende mabier bij te brengen en als het nodig is je een extra handje helpt zodat je helemaal klaargestoomd word voor het BOA examen.
Idris
Je lessen hebben geholpen en ben met vlag en wimpel en een licht bibberend handje.....Geslaagd met een "goed" ! Heel erg bedankt .
Jasmijn
De theorie wordt goed vertaald naar een begrijpelijkere taal. Er zitten veel praktijkvoorbeelden in en dat maakt het ook weer duidelijker. Super lessen!
Roy
Bas is een erg vakbekwaam docent. In de 10 lessen wat ik heb gehad heeft Bas er voor gezorgd dat de kennis goed binnenkomt. Je wordt zowel goed klaargestoomd voor de examen als dat je ook echt kennis krijgt van de inhoud van de stof! Bas heeft ook meerdere goede en relevante praktijk ervaringen/voorbeelden waardoor de stof ook goed binnenkomt en blijft hangen.
Harun