Over Ons - Bas Roseleur

docent bas roseleur

De Docent

De docent die de online BOA lessen verzorgt is Bas Roseleur. Bas is inmiddels meer dan 20 jaren werkzaam geweest bij de politie, waar hij diverse executieve functies heeft vervuld. Onlangs is hij gestopt met zijn dienstverband bij de politie is zich volledig gaan focussen op het verzorgen van maatwerktrainingen in de BOA en RTGB. Daarnaast heeft Bas sinds 12 jaar zijn eigen bedrijf, Base Controls. Vanuit dit bedrijf geeft Bas BOA lessen aan diverse doelgroepen waaronder de NS, handhaving, leerplichtambtenaren, Justitie etc. Vanuit zijn politionele ervaring kan Bas de BOA stof interessant en praktijkgericht overbrengen. .

De cijfers zeggen genoeg

20+

Cursussen

30+

Studenten

90%

Slagingspercentage

Wat onze studenten zeggen

Fijne leerkracht. Door zijn praktijk ervaring als politieagent kan hij perfect een situatie schetsen waardoor de normaal droge BOA stof meteen binnen komt en je het ook opslaat. Voor mijzelf was dit geweldig want toen ik er even niet meer uit kwam tijden het BOA examen dacht ik terug aan het verhaal en daardoor wist ik het juiste antwoord te selecteren tijden het BOA examen. Al met al een leerkracht die de tijd en moeite neemt om je de stof op een boeiende mabier bij te brengen en als het nodig is je een extra handje helpt zodat je helemaal klaargestoomd word voor het BOA examen.
Je lessen hebben geholpen en ben met vlag en wimpel en een licht bibberend handje.....Geslaagd met een "goed" ! Heel erg bedankt .
De theorie wordt goed vertaald naar een begrijpelijkere taal. Er zitten veel praktijkvoorbeelden in en dat maakt het ook weer duidelijker. Super lessen!
Bas is een erg vakbekwaam docent. In de 10 lessen wat ik heb gehad heeft Bas er voor gezorgd dat de kennis goed binnenkomt. Je wordt zowel goed klaargestoomd voor de examen als dat je ook echt kennis krijgt van de inhoud van de stof! Bas heeft ook meerdere goede en relevante praktijk ervaringen/voorbeelden waardoor de stof ook goed binnenkomt en blijft hangen.